Xoubiñas das rías galegas en aceite de oliva. Edición Fernando Rei

6,50

Fieis á nosa filosofía, garantimos a procedencia galega das nosas xoubiñas, partindo sempre dun produto fresco e seleccionado. O tamaño da sardiña é esencial, nós eleximos a máis pequena que a lei permite pescar nas nosas rías.

O procesado comeza coa limpeza das sardiñas empregando auga de mar, previo a un lixeiro tostado que lle dará esa cor e textura características da nosa marca.

Finalmente, eviscéranse, selecciónanse as mellores pezas e empácanse a man unha a unha. O aceite de oliva remata unha presentación única en cada lata.

O deseño está baseado nunha obra do artista galego Fernando Rei.

Información adicional

Peso0.150 kg

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
× VINUM DUBIUM